DOPI.hr

DOPI.hr odnosno Dopi dizajn je naš najdugovječniji brend putem kojeg smo nudili kvalitetne usluge izrade i održavanja web stranica, izradu online poslovnih aplikacija, izradu mobilnih i Facebook aplikacija, web hosting, internet marketing te grafičku pripremu i tisak.
Još od osnutka 2010. godine, naš cilj je bio ponuditi klijentima kompletnu uslugu ( tkz. all-in-1 ) sistem koji im je omogućio kompletno online poslovanje sa svim potrebnim rješenjima u jednoj tvrtki po konkurentnim cijenama. S obzirom na to da smo do 2014. godine bili na listi top 5 tvrtki u Hrvatskoj s brojem izrađenih web projekata, sa sigurnošću možemo reći da su klijenti prepoznali naš potencijal, predanost poslu, dosljednost u ispunjavanju zahtjeva i obaveza te našu ljubav prema poslu koji smo radili.
Izrazito smo cijenili povjerenje svakog klijenta te mu jednako čvrsto pristupali s entuzijazmom i brigom za kvalitetno odrađeni svaki projekt i upit.
Davno smo shvatili da je prijeko potrebno redovito ulagati u poslovanje, brigu za sigurnost klijenata i online sustave koje koriste. S toga smo redovito plasirali naše nove proizvode i usluge za postojeće i nove klijente koji su im omogućivali napredovanje na tržištu i u vlastitom poslovanju. No to ne bi bilo moguće bez stalne edukacije naših djelatnika i korištenju najnaprednijih tehnologija u procesima izrade web stranica i aplikacija. Zato, naši klijenti su redovito bili upućeni u novitete na tržištu.

Usluge izrade i održavanja web stranica, izradu online poslovnih aplikacija, izradu mobilnih i Facebook aplikacija, internet marketing te grafičku pripremu i tisak koje smo pružali na internetskim stranicama www.dopi.hr smo odlukom tvrtke prestali pružati polovicom 2019. godine te navedenu stranicu preusmjerili na www.dopigrupa.hr kao glavnu stranicu tvrtke koja je nositelj nekoliko brendova.

Odluka o prestanku pružanja ovih usluga je došla radi znatnog povećanja posla na brendovima e.Bay.hr i e.Bay.ba.
Naša tvrtka nije više imala dovoljno ljudskog resursa za kvalitetno pružanje ovih usluga te smo odlučili kako bi dobra poslovna odluka bila prestati pružati i oglašavati navedene usluge.

Usluge web hostinga i dalje pružamo postojećim i novim korisnicima te njima možete pristupiti na linku http://moj.dopi.hr

Kontaktirajte nas

Adresa: Srednjaci 24,

10000 Zagreb

Adresa za poštu: p.p. 118,

31000 Osijek

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright 2019. Dizajn: Dopi grupa - Sva prava zadržana
X

Zabrana kopiranja

Molimo ne kopirajte sadržaj ove web stranice. Hvala.