Cloud365

Cloud365 je naš brand za jednostavnije pristupanje poslovnim email adresama.
Svi koji imaju email adrese u sklopu svojih privatnih domena, mogu postati korisnici Cloud365 usluge. Na korisniku je da odabere jedan od 3 ponuđena mjesečna paketa i započne koristiti uslugu.
Prijenos i konfiguraciju usluge u potpunosti radimo mi u sklopu mjesečne cijene paketa. Kao što koristite Gmail za privatnu email adresu, tako koristite Cloud365 za poslovnu email adresu.


Funkcionalnosti

Pristup email računima
Poduzetnicima je izrazito bitno da email poruke koje dobivaju od svojih klijenata i kolega budu na sigurnim serverima te da ih ne izgube. Upravo na tome se temelji naša usluga. Vaše email račune ćete moći pregledavati putem naše online aplikacije s bilo kojeg računala i putem aplikacija za Android i iOS uređaje.

Veliki kapaciteti
U ponudi imamo 3 Cloud365 paketa koja se razlikuju po veličini mailbox računa. Naš najmanji paket za samo 19kn mjesečno po korisničkom računu Vam donosi čak 2GB prostora za Vaše email poruke i čak 1GB prostora za svu Vašu poslovnu dokumentaciju u oblaku.

Ne ovisite o niti jednom uređaju
Čak 99% poduzetnika se susrelo sa situacijom da im se pokvarilo računalo na kojem su imali konfigurirani Outlook ( ili neki drugi program ) sa svojim email adresama i tada prilikom pojave kvara na računalu su izgubili sve email poruke. Također, osim email adresa vrlo često se izgubi i poslovna dokumentacija. S uslugom Cloud365 takvih problema više nema jer se Vaše email poruke i dokumentacija sigurno sprema na servere i dostupna Vam je s bilo kojeg računala i pametnog telefona.


Tehnički zahtjevi

Hosting
Većina naših klijenata već ima zakupljen hosting račun te posjeduje web stranicu. U tom slučaju Vaše web stranice ostaju i dalje smještene na serverima Vašeg davatelja hosting usluge, jedino što email adrese će zakupom usluge Cloud365 početi funkcionirati na našim serverima.

Internet i računalo
Od ostalih uvjeta za uspješno funkcioniranje usluge Cloud365 je potrebno stolno ili prijenosno računalo ( laptop ) a po mogućnosti i pametni telefon s Android ili iOS operativnim sustavom. Također, potrebna će Vam biti i internet veza.
I to je to, sve ostalo prepustite nama jer je usluga osmišljenja da naši Klijenti ne trebaju posjedovati skupe i složene programe.

Posjetite www.cloud365.com.hr i saznajte više.

Kontaktirajte nas

Adresa: Srednjaci 24,

10000 Zagreb

Adresa za poštu: p.p. 118,

31000 Osijek

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Copyright 2019. Dizajn: Dopi grupa - Sva prava zadržana
X

Zabrana kopiranja

Molimo ne kopirajte sadržaj ove web stranice. Hvala.